//
most olvassa...
Magyar-román, Magyarokról, Moldova Köztársaság, Politika, Román-román

PSD: románellenesség. Victor Ponta Vladimir Voronin kommunistáinak „Nagy-Moldova”-zászlóját lobogtatta, a „Büszkék vagyunk a románságunkra” kampány pedig a székely és „moldovai” szeparatizmust hirdeti – Napoca News

napocanewsPersze, nincs abban már semmi újdonság, hogy 24 éve mindenféle klubok, csoportok, itteni és – főleg – mindenhova való titkosszolgálatok által a háttérből irányított kretének és árulók kerültek hatalomra. Már csak az érdekes – és riasztó – figyelemmel kísérni, hogy a kreténség és a románellenesség milyen mértékével árasztják el a közéletet ezek a bábuk.

(napocanews.ro)

Míg Băsescu ejtőernyősének (Elena Udrea – E-RS) volt képe közpénzekből népszerűsíteni „Székelyföld”-et, íme, hogy Iliescu ürgéje odáig ment el, hogy Voronin kommunistáinak zászlóját lobogtassa, aki jó sok éve hirdeti „Nagy-Moldova” KGB-s propagandáját. A „Nagy-Moldova” művelet hivatalosan zajlik, többek között a KGB úgynevezett Kisjenői és „Egész Moldovai” Metropoliáján keresztül, mint ahogy a „moldovai hazafiak” és „Fejedelem mozgalom” csoportokhoz tartozó fiúkon keresztül is (akik, zárójelben mondva, amúgy Pungeşti-en is nagyon aktívak), akik ugyanabba a kategóriába tartoznak, mint a zaklatott Csibi Barna (lásd a lentebbi képet).

Răzvan Zamfir pontosan elkapta ezt a látszólagos ostobaságot, amire az elmúlt napokban került sor, Victor Ponta euro-„moldovai” kampánya során. Azért mondom, hogy látszólag ostoba, mert valójában ez a szeparatizmus nyílt és „kifinomult” támogatására kidolgozott akció, melynek keretében a székely és a „moldovai” jelképeket éppen a „Büszkék vagyunk a románságunkra” kampány elemein használják fel, súlyos merényletet követve el a nemzeti jelkép, a Románia címerén szereplő sas ellen is. Aki ezt megtette, tudta, hogy mit csinál. […]

(napocanews.ro)

Victor Ponta Vladimir Voronin és a „Nagy-Moldova” zászlója alatt vonul fel. Az európai parlamenti választáson a PSD a KGB által ihletett székely és moldovai szeparatizmust bátorítja.

Victor Roncea

napocanews.ro, 2014. május 23., 06:18

PSD: antiromânism. Victor Ponta flutura steagul “Moldovei Mari” al comuniştilor lui Vladimir Voronin iar campania “Mândri că suntem români” promoveaza separatismul secuiesc şi “moldovenesc”

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: