//
most olvassa...
Befektetések, Cotroceni, Elnökválasztás, Gazdaság, Környezetvédelem, Korrupció/gyanús ügyek, Mezőgazdaság, Politika, Választások

Rosszul áll Johannis szénája a Facebookon – Maszol

ujmagyarszoMíg ősszel és télen a hozzászólók elsöprő többsége Johannis-párti volt, mára radikálisan megváltozott a helyzet az államfő Facebook-oldalán – hívja fel a figyelmet honlapján Lucian Mîndruță. Az a Klaus Johannis, aki másfél millió lájkjával márciusban átlépte az álomhatárt, és toronymagasan a legnépszerűbb politikus lett Európában.

(maszol.ro)

 

Az újságíró és televíziós személyiség megállapítása szerint a posztok száma napi kettőre csökkent, és alaposan megfogyatkozott a hozzászólások, lájkok és megosztások száma is. Míg decemberben 30-50 ezren lájkoltak egy bejegyzést, januárban például százezerre is felugrott ez a szám, mára már 10-15 ezren, vagy annál is kevesebben nyomják meg a lájk gombot.

A negatív hozzászólások száma megugrott, és ez Lucian Mîndruță szerint az erdészeti törvénnyel függ elsősorban össze, hiszen sokak szerint Johannis a több millió köbméter fát kitermelő a Holzindustrie Schweighofer vállalatnak lobbizott.

útjánMaszol – Rosszul áll Johannis szénája a Facebookon.

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: