//
most olvassa...
Emberi jogok, EU, Kárpát-medencei körkép, Magyar szervezetek, Magyarokról, Politika

Nemzeti együttműködés – ujszo.com

ujszop2Milyen büszke és boldog ország! Az államalapítás ünnepén a köztársasági elnök egy világszerte ünnepelt sakkozót és egy szintén világhírű zeneszerzőt tüntet ki a legértékesebb rendjellel. Az augusztus 20-i tiszt-avatás végén egy katona lánykéréssel lepi meg kedvesét, amihez társai díszsorfalat állnak. Múlt, jelen és jövő felemelő, szívet melengető egysége.

Ugyanebben a szép országban a matuzsálemi korú egykori miniszterelnök arról értekezik, hogy az ide érkező menekültek bőrszíne és genetikai összetétele problematikus, s hogy a nemzet érdekének meg kell előznie a „humán szempontokat”, amikor kultúránk védelméről van szó. Eszerint, kultúránknak a humán szempontok nem maguktól értetődő részei.

Az ünnepnapon kelt az a levél, amelyben Martonfa polgármestere az egyházakhoz fordul amiatt, hogy települése mellé a kormány menekülttábort kíván telepíteni. A menekültek áradata komoly problémát jelent egész Európa számára – a német kancellár is arról beszélt a minap, hogy a jövőben ez lesz az egyes számú európai ügy. A magyar kormány azonban tudatosan tétlen, ha a feszültség enyhítéséről van szó. Ám ez sem menti fel a falu polgármesterét annak felelőssége alól, hogy a menekülthullám kapcsán „a háttérhatalom” konspirációját sejteti. A „tudjukkiket”.

Épülő mecsetek tömegét is vizionálja, holott magyarországi mecsetépítési tervekkel eddig csak az a Törökország jelentkezett, amelynek jelenlegi politikájával a menekültekkel szembeni kemény fellépést pártoló Fidesz és Jobbik rokonszenvezik.

Nem csupán menekültügyben zajlanak meghökkentő események. A kormánylap döbbenetes leleplezést közöl egy ellenzéki képviselőről. A cikk a legsötétebb diktatúrák idejét idéző módon hasonlítja Szabó Tímeát Gerő Ernőhöz, azzal vádolva, hogy gyanús külföldi kapcsolatai vannak. Folytatása ez annak a felvetésnek, amit az Országgyűlés elnöke tett, hogy CIA-ügynökök ülnek az ország házában. „Miss Afganisztán” abban is szerepet kaphatott, véli a cikk, hogy a Jobbik megerősödjön. Ennyire ravaszak.

folytatás Nemzeti együttműködés | ujszo.com.

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: