//
most olvassa...
Élő múlt/Securitate, Felvidék/Szlovákia, Kárpát-medence, Kárpát-medencei körkép, Magyar szervezetek, Magyar-magyar, Magyarokról, Politika, Történelem, Titkosszolgálatok, XX. század

Nesze neked negatív kampány, szlovákiai magyar választó! – Trafik.sk

trafikHa kampány van, akkor kampány van, és sosem volt még olyan, hogy a szlovákiai magyar közegben, az ellenlábas pártok pillecukorral kínálták volna egymást, és aztán elszálltak volna a nagy magyar éjszakába egy csodálatos csillámpóni hátán. Most megy a csörte, itt van például a Lehidalsz-Polgári ReVízió 2016 elnevezésű Tumblr/Facebook-oldal, mely polgári kezdeményezésnek álcázva magát tiszta erőből igyekszik lejáratni a Hídat. Ebbe az erőlködésbe pedig most belefért egy komoly lyukra futás is.

(trafik.sk)

A Lehidalsz eredményes Facebook-oldalt futtat, bár lájkolójuk nincs sok, ám (hirdetési pénzzel valószínűleg erősen megtolt) posztjaik alatt nagyon sok a lájk és a megosztás. Ezekben rendszeresen Bugárékat ekézik, és a Tumblr-mikroblogjukon is hasonló stílusban nyomják a lejáratóipart, van dögivel migránsozás, sőt, buzizás is – természetesen névtelenül, álnéven.

A negatív kampány is kampány, de még milyen!

A Lehidalsz-projekt teljesen biztosan politikai hátterű, ráadásul nem amatőrök csinálják – azt a negatív kampánytaktikát követik, amit például a Fidesznek még 2008-ban Arthur Finkelstein tanított meg. Ennek a módszernek az igazi császára azonban Lee Atwater volt, aki Ronald Reaganból és idősebb George Bushból is elnököt csinált a nyolcvanas években. Róla épp a napokban jelent meg egy kiváló írás a 24.hu-n.

A Lehidalsz munkamódszereibe belefér a nagyon könnyen ellenőrizhető kamu is – ez természetesen annak köszönhető, hogy az emberek többsége készpénznek veszi, amit olvas, főleg, ha egyezik prekoncepcióival. Ezen a szép hétfői délutánon például Jakab Eleméren, a Híd kelet-szlovákiai erős emberén igyekeztek karaktergyilkosságot elkövetni, azt állítva egy Facebook-posztban, hogy ŠtB-besúgó volt. (…)

Forrás: Nesze neked negatív kampány, szlovákiai magyar választó! | Trafik.sk

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: