//
most olvassa...
Felsőoktatás, Kárpát-medencei körkép, Külpolitika, Magyarokról, Oktatás és tudomány, Politika

Mindennapi ellenségünket add meg nekünk ma – ujszo.com

Nemrégiben egy nagyon tanulságos és hiánypótló interjú jelent meg az egyik „sorosbérenc” magyarországi hírportálon, az Indexen. Egy volt magyar titkosszolgát kérdeztek többek közt a titkosszolgálatok működéséről, az orosz befolyásról és az országot fenyegető veszélyekről.

(ujszo.com)

A hosszú interjúból kiderült, milyen borzalmas állapotban van a magyar nemzetbiztonsági rendszer. Rengeteg példát is felhozott a korábban magas beosztásban dolgozó szakember. Szóba került, hogy a bőnyi rendőrgyilkos, Győrkös István, a neonáci, félkatonai Magyar Nemzeti Arcvonal doyenje kapcsolatban állt az orosz katonai hírszerzéssel (GRU), sőt, fedésben lévő orosz diplomatákkal airsoftozgatott az erdők mélyén. Győrköséknek nemcsak airsoft-fegyvereik, de éles felszerelésük is volt, nem is kevés, a magyar elhárítás pedig ezzel tisztában is volt, mégsem lépett fel ellenük évekig, valószínűleg azért, mert nem akart direkt módon konfrontálódni egy idegen országgal vagy katonai szolgálattal. S amiatt, mert a magyar szolgálatok és a politika maga alá csinált Putyinéktól, az oroszok úgy érezték, nem fenyegeti őket semmi, szabadon nyomulhatnak Magyarországon.

Az egykori titkosszolga szerint a magyar közmédia nyíltan Kreml-propagandát sugároz, a kormány egyik legnagyobb biznisze, a letelepedési kötvény által illegális ügynököket, bűnözőket lehet betelepíteni az országba, és nem ártana átvilágítani a politikusok tanácsadóit sem.

A kormány úgy reagált az egészen elképesztő súlyosságú állításokat tartalmazó interjúra, mint az óvodában szokás. Tulajdonképpen annyit mondtak a képviselői, hogy „nem is”. Meg azt, hogy az interjút adó titkosszolga egy sértett ember, mert annak idején nem önszántából szerelt le, hanem kidobták. A kör bezárult, nincs itt semmi látnivaló, tessenek oszolni.

Orbán Viktorék azonban leleplezték ám az igazi ellenséget, Soros Györgyöt, a véres kezű „soft-power” mágust, aki rengeteg pénzével és még szorgosabb aknamunkájával egyenesen a magyar állam „fundámentomát” támadja. Ehhez olyan borzalmas terrorszervezeteket használ, mint a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), vagy épp a Krétakör és a Közép-európai Egyetem (CEU) – melyektől minden magyar ember hátát kiveri a hideg verejték, és a rossz gyerekeket ijesztgetik velük. Az elhanyagolható tény, hogy a TASZ egy évtizeddel ezelőtt Orbánt védte egy személyiségi jogi perben, vagy az, hogy a magyar miniszterelnök Soros-ösztöndíjjal tanulhatott annak idején.

A magyar kormány mindezek ellenére éber és résen van, és nem hagyja magát befolyásolni a „puha erő” által, így frontális támadást indított a CEU ellen, mely nyilvánvalóan idegen hatalmak garázdálkodó ügynökeinek patkányfészke.

Az Orbán Viktor által csak Soros-egyetemnek nevezett intézmény nem állhat a törvények felett – és már várjuk, mikor kerülnek sorra a többiek is. El tudnám például képzelni, hogy egy vidám majális keretein belül felállítják a Soros-világ bérrabszolgáit, mondjuk az Eötvös Intézet vagy a Transparency International csicskáit a Pancho Arénában, és „idegen ügynök” feliratú izzó billoggal jelölik meg a homlokukat. Eközben a színpadon mulatós zene szól, a tombolán pedig wellness-hétvégét lehet nyerni két személyre, valamelyik Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó hotelbe.

A VIP-páholyban pedig Sztolicsnaja vodkát, Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgőt és kaviárt szolgálnak fel a díszvendégeknek, akik letelepedési kötvényekkel törlik majd meg szalvéta gyanánt az arcukat…

Forrás: Mindennapi ellenségünket add meg nekünk ma | ujszo.com

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: