//
most olvassa...
Délvidék/Horvátország-Szerbia-Szlovénia, EU, Európai Bizottság, Felvidék/Szlovákia, Kárpát-medence, Kárpát-medencei körkép, Külpolitika, Magyar-román, Magyarokról, Politika

Európa színeváltozása – e-nepujsag.ro

Szenvedés, terrorcselekmények, vallási fanatizmusból táplálkozó gyilkos indulatok. És ideológiavesztett, kalandor-álmú politikusok által megvezetett tömegek. Európa tükörcserepei véresre maszatolják mindennapjainkat. Ámokfutó autós terrorista Nizzában, Berlinben, Londonban, Stockholmban. Ki tudja, melyik helyszín lesz a következő? Te is, én is, a családunk tagjai is az áldozatok között lehetnek. Nem hiszem, nem akarom elhinni, hogy van olyan vallás, amely embertársaink mészárlására ad feloldozást. Sajnos a valóság más, vagy a hitszónokok értelmezik másként. Saját rögeszméinkhez ragaszkodva, jogosan vagy jogtalanul félni kezdtünk az idegenektől.

A bevándorlópártiak az otthonukból elüldözött ártatlan gyermekekkel példálóznak. A nemzetféltők az erőszaktevő, keresztényvért követelő migránsokat egybemossák az üldözöttekkel. Ráadásul itt vannak a másod- és harmadgenerációs bevándoroltak, akik szomszédaikra támadnak gyorstüzelő fegyverekkel. Mert úgy érzik, hogy a befogadó társadalom nem elég jó nekik. Képtelenek vagyunk együtt, egymás mellett élni. A nyitottság helyett bezárkózunk. Újból szigorodtak a határellenőrzések. Így néz ki a lassított unió. Ez nem több sebesség, hanem helyben topogás. A hét végén több kilométeres kocsisor torlódott össze a magyar határátkelőnél. Minket semmi áron nem akarnak bevenni a schengeni övezetbe.

Kirekesztettek vagyunk. Már csak a kerítés hiányzik és szögesdrót a Partiumba is.

Svédországban vasárnap méltó választ adtak a pénteki gázolásos terrortámadásra. A közösségi médiában szerveződött megemlékezésre ötvenezren gyűltek össze a bevásárlóközpont közelében, kifejezésre juttatva, hogy nem adnak teret a félelemnek és a gyűlöletnek. Közben kiderült, hogy romániai áldozata is van az esetnek. Egy 83 éves cigány koldusasszony, aki évtizedek óta kéregetésből tartja el magát és családját. Egyébként a lábtörést szenvedett Papusa (Baba) keresztnevű asszonyság népszerű a skandináv fővárosban, még színpadon is szerepelt. Az ő esete jól bizonyítja a svédek befogadókészségét. Ezért is megdöbbentő az üzbég származású elkövető tette, akit a hatóságok hónapok óta nem tudtak kitoloncolni, miután elutasították menedékkérelmét. A rendőrfőkapitány szerint a férfi kapcsolatban állt szélsőséges iszlamista szervezetekkel. Az eset kísértetiesen hasonlít az elmúlt két-három év terrorcselekményeire. Ezek után nehéz elhinni, hogy az iszlám fundamentalisták angyalok, és azért jönnek az öreg kontinensre, mert békére vágynak. A menekültáradat még sok fejtörést fog okozni nekünk. Biztonságunk érdekében a mi emberi jogaink csorbulnak elsőként, amint a most bevezetett szigorított határellenőrzések is tanúsítják. Nehéz évek, évtizedek várnak Európára.

Forrás: Európa színeváltozása | www.e-nepujsag.ro

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: