//
most olvassa...
Gazdaság, Kormányzás, Parlament, Pártok, Pénzügyek, Politika

Grindeanu visszaszívná az adóváltozásról folytatott vitát – Krónika Online

Nem tett jót az országnak az adórendszer megváltoztatásáról szóló eszmecsere – jelentette ki csütörtökön, a romániai nagybefektetőkkel folytatott megbeszélésén Sorin Grindeanu kormányfő.

(kronika.ro)

A Victoria-palotában rendezett találkozón a miniszterelnök azt mondta a befektetőknek: tisztában van vele, hogy egyetlen üzletember sem tud stabil és előrelátható adórendszer hiányában tervezni.

„Mind csökkentettük az illetékeket, az adókat, de azt hiszem, sokan önök közül össze vannak zavarodva a nyilvánosságban megjelent mindenféle projektek láttán. Nem akarom titkolni, be kell vallanom őszintén, hogy ez az egész eszmecsere az adózási rendszer megváltoztatásáról nem tett jót nekünk” – idézte az Agerpres hírügynökség Grindeanut.

A kormányfő szerint az ilyen jellegű vitáknak elsősorban „házon belül” kell zajlaniuk, mielőtt a nyilvánosság elé kerülnek.

Grindeanu azt is közölte: az általa nagyon fontosnak tartott prevenciós törvény tervezetét már közvitára bocsátották. „A mi érdekünk nem az, hogy bezárassunk cégeket, hanem az, hogy ezek a cégek szabályosan működjenek, mert csak így tudnak hozzájárulni Románia GDP-jéhez” – mondta a miniszterelnök.

Forrás: Grindeanu visszaszívná az adóváltozásról folytatott vitát – Krónika Online

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: