//
most olvassa...
Kormányzás, Pártok, Politika

Grindeanu szerint egyetlen miniszter „sincs biztonságban” – maszol.ro/Agerpres

Sorin Grindeanu miniszterelnök azt nyilatkozta kedden, hogy a hét második felében döntenek egy esetleges kormányátalakításról, miután „minden minisztériumot külön megvizsgálnak”. 

(maszol.ro/gov.ro)

A parlamentben arról kérdezték a kormányfőt egy Liviu Dragneával közösen tartott sajtónyilatkozat során, hogy szükségesnek gondol-e egy kormányátalakítást. Sorin Grindeanu azt felelte: „Meglátjuk a hét második felében, megvizsgáljuk – ahogy Dragnea elnök úr is mondta – a minisztériumokat egyenként és bizonyára értesülnek a döntésekről”.

Sorin Grindeanu az Agerpres hírügynökségnek adott interjújára hivatkozott, amikor egy esetleges kormányátalakításról kérdezték: „Ha megengedik, egy futballhasonlattal élnék: nem hiszem, hogy létezik olyan edző, aki játékost cserél a mérkőzés 15. percében, 3-0-s vezetésnél”.

A sajtó arról kérdezte a kormányfőt, hogy még mindig 3-0-e az állás. Grindeanu pedig azt felelte: „Igen és lehet, hogy tovább nő az előny. De itt nem egyénekről beszélünk, hanem egy csapatról. A csapatot a kormány alkotja és a koalíció, amely támogatja ezt a kormányt és ebben a pillanatban 3-0 az állás és azt hiszem még nőni fog az előny”.

Liviu Dragnea szerint a hét második felében kielemzik a kormány tevékenységét és koalíciós gyűlést is terveznek.

Forrás: Grindeanu szerint egyetlen miniszter „sincs biztonságban”

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: