//
most olvassa...
Kormányzás, Parlament, Pártok, Politika

Turcan röhejesnek tartja, hogy a PSD kiértékeli a kormány munkáját – maszol.ro/Agerpres

Röhejes a kiértékelés, amelyet a Szociáldemokrata párt (PSD) végez a kormányról – nyilatkozta hétfőn Raluca Turcan, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) ügyvivő elnöke. 

(maszol.ro)

Abszolút nevetséges, hogy egy több mint 50 százalékos parlamenti többség által támogatott kormány azt mondja, nem volt kegyes hozzá a sors. Ennek a kormánynak minden rendelkezésére állt, amit csak óhajtott, olyan minisztereket jelöltek, amilyeneket csak akartak, a parlamenti többség mindenben úgy járt el, ahogy akarták. Az, hogy ma Liviu Dragnea bűnbakot keres, hogy kicsit javítson a megítélésén, azt jelzi hogy a teljes PSD Liviu Dragnea megszállottságának van alárendelve” – nyilatkozta Turcan a parlamentben. Az ügyvivő elnök hozzátette, már a Sorin Grindeanu vezette kabinet beiktatásakor elmondta, hogy rövid ideig marad tisztségben a jelenlegi kormány.

„A PSD saját maga sírját ássa. Jelenleg belülről szabotálják a pártot, a lapát pedig Liviu Dragnea kezében van. Jelenleg ő a PSD legfőbb belső ellensége” – állítja Turcan.

„Ha kézhez kapjuk mi is a PSD tagjainak a PSD tagjairól készített értékelését, figyelmesen és mosolyogva elolvassuk, hogy lássuk, mit találnak ki egymásról ezek az emberek, akiknek mindenük megvolt, amire csak szükségük lehetett. A PSD eme kezdeményezése inkább bűnbandák közötti belső leszámoláshoz hasonlít” – tette hozzá Raluca Turcan.

Forrás: Turcan röhejesnek tartja, hogy a PSD kiértékeli a kormány munkáját

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: