//
most olvassa...
Pártok, Politika

Sorin Grindeanu: szinte mindenki úgy érzi, hogy a PSD a szakadék felé tart – maszol.ro

Aggasztja Sorin Grindeanut a Szociáldemokrata Párt (PSD) jövője, a volt miniszterelnök szerint „szinte mindenki” úgy ítéli meg, hogy a párt „a szakadék felé tart”.

(maszol.ro/nineoclock.ro)

Román Televízió hétfő esti műsorában Grindeanu azt mondta, tárgyalt az elmúlt napokban a PSD-ből szintén kizárt Victor Pontával és Cătălin Ivannal, illetve más párttagokkal is. „Őket kettejüket is, és a párt több vezető tisztségviselőjét is aggasztja, hogy milyen irányba halad a PSD, és szinte mindenki azt érzi, hogy a szakadék felé tartunk, hogy fejjel megyünk a falnak. Ez engem is aggodalommal tölt el” – fogalmazott Grindeanu.

A bizalmatlansági indítvánnyal megbuktatott kormány vezetője azt is elmondta, valószínűleg csatlakozni fog Victor Pontának egy új politikai formáció létrehozására irányuló kezdeményezéséhez. „Erről is beszéltünk Victor Pontával, ő nagyon elszánt, én még gondolkodom ezen ebben a hónapban, a döntés attól is függ, mi történik a Temes megyei szervezetnél” – tette hozzá.

Grindeanu ismét hangsúlyozta, PSD-s párttársaival Temes megyében sikerült igazi csapatot alakítaniuk, amellyel a helyhatósági és a parlamenti választásokat is megnyerték, amire még nem volt példa a jobboldal egyik fellegvárának számító megyében.

A PSD főtitkára, Marian Neacşu hétfőn bejelentette, hogy kedden Temesvárra látogat. Elmondása szerint egyrészt az alakulat Temes megyei szervezetének új vezetősége kapcsán kíván tárgyalni a helyiekkel, másrészt pedig meg akar bizonyosodni arról, hogy a szervezet tiszteletben tartja és alkalmazza a PSD országos végrehajtó bizottságának a Sorin Grindeanu kizárására vonatkozó döntését.

Forrás: Sorin Grindeanu: szinte mindenki úgy érzi, hogy a PSD a szakadék felé tart

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: