//
most olvassa...
Kormányzás, Pártok, Politika

Victor Ponta arra számít, hogy egy idő után Mihai Tudose átveszi a PSD vezetését – maszol.ro/Agerpres

Victor Ponta volt szociáldemokrata miniszterelnök azt nyilatkozta vasárnap este, hogy arra számít, hogy egy idő után Mihai Tudose jelenlegi miniszterelnök átveszi a Szociáldemokrata Párt (PSD) vezetését.

(maszol.ro/Agerpres)

„Elkerülhetetlen, hogy Tudose átvegye a PSD vezetését (…). Liviu Dragnea hatalmas gyengesége a pártnak. A korábbi vezetőknél ez nem így volt: Iliescu kicsit jobb volt a pártnál, Năstasénak és Geoanának nagyon jó imidzse volt. Először fordul elő, hogy a pártnak 40 százalékos támogatottsága van, a pártelnöknek pedig 15%. Ez így nem megy” – nyilatkozta Ponta az Antena 3 televízió műsorában.

Ponta szerint Tudosénak nagy tapasztalata van a parlamentben, és Dragnea nem tudja csak úgy leváltani, mint Grindeanut. Ponta Tudose javára írja, hogy leváltotta az országos adóhatóság elnökét és látogatást tett Kisinyovban.

Ponta azt mondja: nincs „személyes haborúja” Dragneával, aki „nagyon jó második ember” volt a pártban, most azonban „katasztrofális vezető”. „A PSD-nek meg kell változnia. Olyan mintha mindannyian a Teleorman megyei tanácsban lennénk” – nyilatkozta Ponta.

Forrás: Victor Ponta arra számít, hogy egy idő után Mihai Tudose átveszi a PSD vezetését

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: