//
most olvassa...
Bérek/munkaügy, Befektetések, Gazdaság, Kormányzás, Politika

Tudose: Románia vonzó a nagybefektetők számára – maszol.ro/Agerpres

Mihai Tudose miniszterelnök azt nyilatkozta kedden, hogy Románia vonzó a nagybefektetők számára és ez a stabilitás legjobb bizonyítéka.

„Amit a Philip Morris tett Romániában az azt bizonyítja, amit mind többen elismernek, hogy Románia vonzó a nagybefektetők számára, ez a stabilitás legjobb bizonyítéka” – nyilatkozta a miniszterelnök miután a Philip Morris hivatalosan is elindította a Together for Romania programját.

A miniszterelnök megjegyezte: a Philip Morris International 500 millió eurós beruházása legalább 300 új munkahelyet teremt. A Philip Morris International 490 millió eurós beruházással átalakítja az otopeni-i cigarettagyárat olyan dohánybetéteket gyártó üzemmé, amelyek az IQOS típusú készülékekbe kerülnek. Ezek nem égetik, hanem csak felmelegítik a dohányt – jelentette be a vállalat kedden.

A terméket HeatSticks (forró rudak) néven forgalmazzák és az otopeni-i gyár egyik első üzem lesz, ahonnan a cég exportálja ezeket. A beruházás a már most meglévő 670 mellett újabb 300 munkahelyet hoz létre.

Forrás: Tudose: Románia vonzó a nagybefektetők számára

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Reklámok

Interakció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: