//
most olvassa...
Közösségi/kisebbségi jogok, Kormányzás, Magyar szervezetek, Magyar-magyar, Magyar-román, Magyarokról, Pártok, Politika, Régiók/autonómia, Romániai Magyar Demokrata Szövetség - RMDSZ

Áténcié, tragumurák: öncsepálódik a kursza a kupáért! – Nethuszár

Na, táti, legyél kicsit fiátént, az a fáza, hogy nálunk van két udéméré, akik intervált nyomnak egymással egész nap, és egész héten, közben a románok rödé a markátjában. Marokukba… Markaikban… Na, ákoló!

nethuszar.ro

S az egyik udémérista gáska adja a primárt, a másik pedig valami székrétár de sztátot, tudod, s akkor mindkettő vojnik, mintha a ’pingetávában ették volna a tökfőzeléket.

S akkor a primárunk védi, építi a várost, de ott van a sok smekker, akik még a régi gáskából maradtak, ezek egyfolytában teszik be a bécéket a roátába, de a prészát azt a mieink intézik, úgyhogy az első lépéseket megtettük, hogy visszavegyük a várost, már nincs olyan, hogy tragumuráknak hívnak minket, vássárhelyieket.

Közben a cséntrút lezárják vasárnap, hogy a sok cörán ne tudjon bejönni a másinájával, ezzel védi a primárunk a médiút, mert ott nyakunkon a kombinát, olyan levegő van néha a városban, hogy váj si ámár. S ilyenkor kell a sport, hogy tisztuljon a tüdőnk, ezért csinál a primárunk fotbalkurszát, a kártierek egymás között versenyeznek, amelyik nyer, az kapja a kupát.

Csak itt vannak azok a másikok, az Ocelul Levian gáskából, hát, tátti, azoknak semmi sem jó, nekik nem kell a Kártiér Kupa, nem értik, hogy ez szexi, mint a grátisz Ándrá a Cséntruban. Biztos, hogy belül nekik román a szuflétjuk, azért…

S akkor mindenki rajtunk röhög egész Erdélyben, hogy milyen sztrikát lett nálunk a magyar nyelv, pedig próbáljuk deszkurkálni magunkat, de mit tehet itt egy ló?

Bővebben a Krónika cikkében – ajánljuk!

(Nethuszár)

2021. 09. 22. 16:54:47

Áténcié, tragumurák: öncsepálódik a kursza a kupáért!

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: