//
most olvassa...
Emberi jogok, EU, Európai Bizottság, Európai Parlament, Gazdaság, Kárpát-medencei körkép, Közoktatás, Külpolitika, Kormányzás, Magyarokról, Oktatás és tudomány, Pártok, Pénzügyek, Politika

Pedofília – Nyugati Jelen

Azt hiszem, hogy nincs olyan bűncselekmény a földön, amely a pedofíliánál nagyobb közfelháborodást váltana ki a társadalomban. Nem csodálom, hogy a bűnözők között is ők állnak a képzeletbeli ranglétra legalsó fokán. Ők a fegyházak rabjai közül a legmegvetettebb elítéltek.

Kivételt képeznek a liberális nézeteket vallók egyes köreit, amelyek közül akadnak személyek, akik hajlanának a pedofilok elleni szigorítások eltörlésére. Számukra ők a szexuális deviancia üldözöttjei. Még az elnevezésüket is megváltoztatnák. Olyan javaslat is van, hogy őket „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” nevezzék. Ezen minden bizonnyal (magamat is közéjük sorolva) sok százmillió, sok milliárd személy háborodna fel. Mindazok, akik őszintén, szívből szeretik a gyermekeket. A javasolt liberális elnevezés minket is összemosna a szexuális bűnözőkkel?

Olvasom az Epstein-Maxwell féle gyermekbántalmazási maffia tagjai elkövetre rémtetteket. A megindult nyomozást követően felfedeztek 130 000 pedofil fotót és 12 ezer videót. Nem asztalfiókban, hanem a világhálón terjesztve. Mindegyiken legalább egy ártatlan kiskorú szenved. A német hálózatban akadt három hónapos (nem elírás a hónap!) gyermekáldozat is. Elkövetője éppen a csecsemő édesapja. Bevallom, elborzadtam a részletek olvasásakor. Nem kell túlzottan vehemensnek lenned, hogy kinyíljon a nem létező bicska a zsebedben.

S miközben a liberális többségű uniós parlament a magyar gyermekvédelmi népszavazás ellen lázong, a fentebb említett tényeket nem hajlandó semmilyen formában sem kezelni. Hallgat, mint disznó a kukoricásban. Csak egyszerű „mezei” uniós polgárként hívnám fel a brüsszeli Európa „semlegesnemű” vezetői (nem mertem atyák címmel nevezni őket!) figyelmét arra, hogy Oroszországban a Duma (parlament) most készül elfogadni a törvényt, hogy a visszaeső pedofilokat életfogytiglanra büntetik, s büntetésüket Szibéria bányáiban kell letölteniük. A jó példát követni kellene, bányák a világnak e felén is vannak!

Ujj János

2022. február 17., 16:16

https://www.nyugatijelen.com/allaspont/pedofilia.php

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Hírdetés

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: