//
most olvassa...
Politika

Ellenzék helyett ellenség – Székely Hírmondó

Számomra örömhír, hogy 2022. május 2-án, hétfőn Budapesten megalakult az új Országgyűlés, és ebben a haza és nemzet iránt elkötelezett oldal elsöprő, kétharmadnál is nagyobb többséggel rendelkezik. Ugyanakkor megnyugtató, hogy a választópolgárok által a kormányzásra felhatalmazott képviselők az új ciklust istentiszteleten való részvétellel kezdték. Hozzájuk hasonlóan pedig a Mi Hazánk parlamentbe bejutott tagjai is egy másik helyszínen. A hitből fakadó bizonyosságra és Isten segítségére ugyanis nekik és nekünk egyaránt nagy szükségünk volt, van és lesz.

Szomorúsággal vegyes felháborodással vettem viszont tudomásul, hogy a Demokratikus Koalíció és a Momentum országgyűlési küldöttei folytatják a státusukhoz méltatlan és a nemzet szentélyét meggyalázó viselkedést. Ők ugyanis csak a kötelező mandátumigazolás és eskületétel idejére jelentek meg a parlamentben. Ezt követő látványos kivonulásuk pedig csak aljas bohózatként értelmezhető és minősíthető. Az érdemi munka szándékának még a látszatát is szertefoszlató, a törvényhozás intézményének tekintélyét aláásó álnok lépésként. Szerencsés kivételt képez azonban a többi ellenzéki párt továbbra is a helyükön maradó küldötteinek magatartása. Feléleszti bennünk a reményt, hogy ők a jövőben törvényhozótól elvárható módon viselkednek, és kiveszik részüket az Országgyűlés falai között zajló tevékenységből.

Nekünk tehát ellenzék helyett továbbra is ellenség jutott – állapítható meg keserű szájízzel. Hiszen a hazájukat rágalmazó és gyalázó, annak érdekeit aláásó és megbüntetését követelő, háborúba és ezzel pusztulásba taszítani akaró politikusok másképp nem nevezhetők. Éppen ezért ideje lenne, hogy az idegen érdekek szolgálatában végzett aknamunkájukért végre megkapják méltó büntetésüket, amint azt a hatályos törvények előírják. Annál is inkább, hogy nincs még egy olyan ország kerek e világon, amelyik megengedi magának, hogy választott és közpénzen fizetett képviselői következmények nélkül a közérdek ellen cselekedhessenek. Érthető módon különben, mert ez hosszú távon összeomláshoz és az önálló állami lét megszűnéséhez vezet.

Bedő Zoltán

2022. május 4., 00:18

Ellenzék helyett ellenség

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: