//
most olvassa...
Politika

A genderlobbi mint gőzhenger – Székely Hírmondó/v

A nyári uborkaszezon végén feldúsultak a hírekben a tihanyi Tranzit fesztiválon megszervezett politikusi vitákról szóló beszámolók. Ezekben a kormánypárti oldal olyan fölényt mutatott, hogy azt még az ellenzéki sajtó sem tagadhatta le.

Az egyik áldozat Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője volt, aki Dömötör Csabával, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkárával vitázott. Hozzá fűződik a talán legemlékezetesebb öngól, ugyanis a politikus magát igazolandó a közönséghez fordult, arra kérve a részvevőket, hogy tegye fel a kezét az, aki elhiszi, hogy választási győzelem esetén az ellenzék nemváltoztatással kapcsolatos propagandát terjesztett volna az óvodákban. A közönség nagy része feltette a kezét.

Ebből a közjátékból politikai alapállástól és tisztánlátástól függően más és más következtetést vonhatunk le. Egy elfogult ellenzéki szavazó vélhetően azt, hogy ez a kormánypárti propaganda eredménye. De azt is lehet mondani, hogy a kormánypárti hallgatók demonstratívan tették fel a kezüket, csak hogy borsot törjenek a momentumos képviselő orra alá. Van végül egy harmadik magyarázóelv, jómagam efelé hajlok, ez pedig a hallgatóság politikai lényeglátásával kapcsolatos. Mert az, aki kicsit is figyelte a folyamatokat az elmúlt évtizedben, láthatta, miként halad előre gőzhengerszerűen a nyugati világban a genderlobbi, és gyűri maga alá a normalitást.

Ma csak szivárványos BLM szobor, szivárványos zászló a középületeken, részvétel az abnormalitást propagáló, Pride-nak nevezett demonstráción, kiállás az azonos neműek házassága és a nyugati LMBTQ-szervezetek agymosása mellett, uszítás a gyermekvédelmi népszavazás ellen.

Utána parlamenti többséghez jutva jöhet az azonos nemű párok házasodásának és örökbe fogadásának kérdése, majd a nemváltó propaganda és a gyermekcsonkoló műtétek. Az őrület eme vonata nem áll meg.

Ezért volt történelmi tett annak az evidenciának az alaptörvénybe foglalása, hogy az anya nő és az apa férfi, mert Nyugaton már az evidenciák melletti kiállás is derékba törhet egy karriert. Rosszabb helyeken elveheti tőlünk az állam erőszakkal a saját gyermekeinket, ha nem a hivatalos LMBTQXYZ-tanok jegyében neveljük őket.

Úgy vélem, mindezt átlátva tette fel a kezét a közönség többsége Hajnal Miklós kérdésére.

Borbély Zsolt Attila

2022. augusztus 31., 00:02

A genderlobbi mint gőzhenger

Ha nem akar lemaradni friss bejegyzéseinkről, csatlakozzon Facebook-közösségünkhöz.

Ha szeretne hozzájárulni szolgáltatásunk fenntartásához, keresse fel tájékoztató oldalunkat.

Szerkesztési elveinkről bővebben itt talál tájékoztatást.

Hírdetés

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: