//
most olvassa...
Politika

Adalék a késeléses ügyhöz – Népújság/+

A Jazz & Blues Club pontosítása

A Népújság a legelső tudósítástól kezdődően a legnagyobb körültekintéssel követi a sajnálatos csütörtök esti késeléses esetet. Az általános megdöbbenést kiváltó eset és annak előzményeinek feltárása nemcsak az oktatási intézmény és a nyomozó hatóság érdeke, hanem a magyar közösség jogos elvárása is. Éppen ezért minden érintett félnek nyilvánosságot biztosítunk.

Szombaton a Jazz & Blues Club üzemeltetője kérte a következő pontosítás megjelentetését a Népújságban:

  1. A csütörtöki rákóczis afterpartyn a feltételezett elkövetőt, annak nem megfelelő viselkedése miatt, a klub biztonsági emberei kitessékelték. Ezt biztonságikamera-felvételek bizonyítják. Tehát az ominózus eset nem a klubban történt. A késelést az udvarban követték el, ami nem áll a klub tulajdonában, ugyanis az városi közterület, ahova a szórakozóhely rendfenntartóinak nem terjed ki a hatásköre.
  2. Ettől függetlenül, a biztonságiak azonnal értesítették a mentőket, miközben elsősegélyben részesítették az áldozatokat.
  3. A késelést egy rákóczis diák követte el, ugyancsak rákóczis diákok kárára. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem keveredett külsős/idegen az iskolások közé, amíg azok a klubban tartózkodtak.

A klub továbbra is biztonságos hely marad, ahol maximálisan figyelünk ügyfeleink testi épségére és anyagi biztonságára!

Tisztelettel, a vezetőség

2022. november 5., 17:04:04

https://e-nepujsag.ro/articles/adalek-a-keseleses-uegyhoez

Hírdetés

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: