//
most olvassa...
Politika

Kutyakötelesség – Székely Hírmondó/v

Baranyi Krisztina Ferencváros polgármestere. Neve nem különösebben ismert Erdélyben, ami érthető, hiszen semmiféle jeles megvalósítás nem kapcsolódik hozzá, botrányainak jelentősége pedig nincs akkora, hogy híre átlépje a gúnyhatárt. Talán, ha annyit mondok róla, hogy hozzá fűződik annak a Black Lives Matter (BLM)-szobornak a felállítása, mely a szivárványszínű térdeplő Szabadság-szobrot ábrázolja, az épp elég, ebben az egy gesztusban benne van a mai anyaországi baloldal lényege: a szolgalelkűség, minden woke-kreténség kritikátlan átvétele, s az értelmetlen Nyugat-majmolás.

Baranyi most épp azzal került be a hírekbe, hogy az ATV reggeli műsorában nem volt hajlandó válaszolni azokra a kérdésekre, melyeket az egyik meghívott újságíró, Szalai Szilárd, a Pesti Srácok munkatársa tett fel (A esetről részletesen: media1.hu/2022/11/04/szurrealis-dolog-zajlott-ma-reggel-az-atv-elo-reggeli-adasaban). Az indoklás nevetséges, hiszen mindkét oldal propagandistázza a másikat, nem teljesen alaptalanul, helyreigazítási pereket pedig minden sajtóorgánum veszít időnként.

Amint azt épp a Pesti Srácok szellemi műhelyének több jeles tagja leszögezte Trombitás Kristóftól Megadja Gáborig, „a baloldal politikai sátánizmus”, aki ezt nem hiszi, elég belemerítkeznie a gyermekcsonkolásba torkolló LMBTQ-propaganda vagy a már életképes, de meg nem született csecsemők legyilkolását is egyes államokban elérő abortuszlobbi szövegeinek bugyraiba. A baloldaliak lábbal tipornak minden fontos európai értéket a gondolat szabadságától az emberi méltóágon át igazságosságig, s ami a legrosszabb, az élhető jövő esélyét csökkentik egész tevékenységükkel, legyen szó migrációról, szólásszabadságról vagy az energiaügyi szankciókról.

Ugyanakkor egy választott tisztségviselő köteles válaszolni a sajtó munkatársai kérdéseire. Ahogy Orbán Viktor rendszeresen kiáll, és órákon keresztül felel a legbicskanyitogatóbb, kérdésnek álcázott balos provokációkra, úgy ez lett volna a dolga Baranyi Krisztinának is. Mondhatni kutyakötelessége.

Borbély Zsolt Attila

2022. november 10., 00:04

Kutyakötelesség

Hírdetés

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK

%d blogger ezt szereti: