//
most olvassa...
Pártok, Politika, Választások

Chiliman példátlan támadása a liberálisok vezetője ellen: Crin Antonescu Băsescu ideiglenes helyetteseként viselkedik a PNL élén

A fővárosi 1. kerület polgármestere, Andrei Chiliman péntek este keményen megtámadta a PNL (Nemzeti Liberális Párt) vezetőjét, Crin Antonescut, azt mondva, hogy Gigi Becali felvételéről szóló döntése csak a liberálisok politikai ellenfeleinek hasznos.

Antonescu (balra) és Chiliman Becali PNL-tagságán vitáznak (Fotó: Adevarul)

Bírálta Antonescut a viselkedése miatt, azt mondva, a PNL élén úgy reagál, mint Traian Băsescu egyik ideiglenes helyettese.

Andrei Chiliman azt üzente Crin Antonescunak, hogy a románok szemében bekövetkezett hitelvesztését „nem lehet sem a PNL becalisításával, sem azokkal a plátói kielégülésekkel” kompenzálni, melyeket a „párton belüli nem kívánatosakkal” folytatott „leszámolásokkal” érne el.

Andrei Chiliman kijelentette, hogy a párt elnöke, Crin Antonescu Traian Băsescunak és a PNL ellenfeleinek tett szolgálatokat a PNL 1. kerületi szervezetének lefejezésével és George Becali felvételével a pártba.

Azt állította, a PNL-elnök pénteki akcióit csak ez utóbbi „kisszerű politikai ambíciói” motiválják.

Chiliman péntek este tartott sajtókonferenciát Vlad Moisescuval és Ludovic Orbannal együtt.

A PNL Országos Ügyvezető Tanácsa a pénteki ülésén elfogadta a PNL bukaresti 1. kerületi, Méhed (Mehedinţi) és Dombovica (Dâmbovica) megyei szervezeti elnökök leváltását, valamint ezek területi büróinak feloszlatását, jelentette be a szervezet elnöke, Crin Antonescu.

Ioana Oancea

adevarul.ro, 2012. október 19., 19:11

Chiliman, atac fără precedent la adresa liderului liberalilor: Crin Antonescu se comportă ca interimarul lui Băsescu la şefia PNL

Beszélgetés

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Főtámogatók

KEDVENCEINK